Brettseiling Kajakk Langrenn Løping Sykling

Går du med en drøm?

yay-13057512

Mange går rundt og drømmer om å løpe en eller annen konkurranse. Midten er april er en utrolig flott tid på året. Det virker som om alt og alle våkner mer til liv.

Jeg er en av de som trener aktivt og trener gjennom hele året, men jeg lar meg inspirere og motivere av å møte flere ute i samme ærend. Det gir rett og slett mer energi å møte andre likesinnede tidlig om morgenen på vei til jobb, enten med løpesko, sykkel eller rulleski.

Mange bare trener for å trene, få frisk luft og kanskje for å få det bedre med seg sjøl. Andre tenker kanskje at de vil delta i en konkurranse. Får jeg spørsmålet fra andre som er ute på treningstur om de bør melde seg på en konkurranse, er jeg så og si aldri i tvil om svaret. Selvfølgelig bør du melde deg på en konkurranse. Kanskje motivasjonen blir enda bedre og du legger igjen enda litt bedre innsats i treninga.

Så hvis du går rundt å drømmer om å løpe 10 kilometer eller halvmaraton i løpet av året eller sykle Birkebeinerrittet i august. Meld deg på og gjør alvor av det. Sett deg konkurransen som hovedmål og små delmål underveis. Da blir det mye lettere å komme seg ut på de dagene med litt gråere vær eller den lørdagen som du kanskje kunne tenkt deg å gjøre noe helt annet.

Ta sjensen og meld deg på! Du vil garantert ikke angre og kanskje blir du bitt enda kraftigere av treningsbasillen. Det er investering i egen helse og livskvalitet.