Langrenn Løping

Tips om flott løpeopplevelse

yay-1698881

Nå har jeg opplevd noe nytt jeg ønsker å dele med dere og kanskje det kan friste dere litt til å legge en ferieuke til Danmark neste år – typisk aktiv ferie.

Etape Bornholm er et etappeløp som foregår siste uka i juli på «soløya» Bornholm i Danmark. Det løpes en etappe hver kveld og samlet distanse er en maratondistanse.

De to lengste etappene er 10 kilometer og arrangeres henholdsvis første og siste dag. De resterende etappene er varierte utfordringer på mellom 5,8 kilometer og 8,5 kilometer.

Arrangementet er flott og atomsfæren helt enorm. Det er masse tilskuere og deltakere på alle nivåer. Stemninge er rett og slett svært god og må oppleves.

Bornholm er et flott sted. Mange fine muligheter for utflukter og et nydelig sted å feriere. Hvorfor ikke kombinere en ferieuke med hele familien, vennegjengen eller idrettsforeningen? Lei leiligheter eller hus, ta med bilen eller ta fly. Leiebil kan være lurt for å komme seg rundt. Det er klasse for voksen, ungdom og barn.

Dette er et lavterskelløp, men er du rask har du garantert noen å henge på, det samme med de som gjennomfører litt langsommere. For de av dere som løper 3-4 ganger i uka er dette veldig gjennomførbart og kanskje etter en uke på Bornholm at løpelysten blir enda sterkere?

All info finner dåre på hjemmesiden til Etape Bornholm.

http://www.etape-bornholm.dk

Jeg er ikke i tvil! Dette var den beste ferien jeg kunne oppleve. Jeg sitter igjen med en enormt bra følelse etter å ha latt meg drive fram av tusenvis av tilskuere og blide medkonkurrenter.